``Alleen al genomineerd worden voor de Economy Award of Talent Award is een groot compliment!``
null
Twee awards, twee winnaars!

En dan is het zover, de onafhankelijke jury heeft de pitches van de top 10 besproken en besloten wie er in de Top 3 Economy & Talent Award geëindigd is. Het was een moeilijke klus voor de jury. Namens de jury bedanken we alle genomineerden voor hun inzet en enthousiasme de afgelopen weken.

Voor de top 3 Economy & Talent Award is het lange wachten nu aangebroken. Na een hopelijk zonovergoten zomer worden de genomineerden bezocht door de jury. Daarna stelt de jury een eindbeoordeling op.

We begrijpen dat dit een grote teleurstelling is voor de genomineerden die niet in de top 3 geëindigd zijn, maar je mag zeker trots zijn. Alleen al genomineerd worden is een groot compliment!

Top 3 Economy Award

  • RVS Land
  • Loven Beheer Groep
  • Wokgroep Parkstad Plaza

Top 3 Talent Award

  • Pombella
  • Q-Roof
  • Hattrick Uitzendbureau

Stappen in deze verkiezing

september
Na de zomer worden alle ondernemers die in de top 3 zijn geëindigd bezocht door de jury. Dit bezoek wordt vooraf aangekondigd (gepland) en er wordt uitgelegd wat de insteek is van dit bezoek. Daarna stelt de jury een eindbeoordeling/juryrapport op.

15 oktober 2022
Dé Ondernemersprijzen van Parkstad worden uitgereikt op zaterdag 15 oktober in De Nieuwe Nor in Heerlen. Het belooft een mooie avond te worden op een bijzondere locatie én een spetterend programma!

Ticket alert!

Laat je e-mailadres achter en ontvang een seintje wanneer de tickets in de verkoop gaan.