Genomineerden

Genomineerden Rabo Economy Awards

Ieder jaar worden weer talloze succesvolle ondernemers aangemeld als kandidaat voor de Parkstad Limburg Economy Award & de Parkstad Limburg Talent Award. Zij worden door een onafhankelijke jury beoordeeld op hun bijdrage aan de economische ontwikkeling van regio Parkstad.

 

Het selectieproces gebeurt zeer zorgvuldig. Vanuit een onafhankelijke nominatiecommissie wordt een speciale longlist aanbevolen aan het bestuur, het bestuur kort de longlist tijdens bestuursvergaderingen in tot een shortlist. De shortlist wordt vanuit het bestuur voorgedragen aan de jury waarna de jury in een geheime vergadering besluit welke ondernemers definitief genomineerd zullen worden. Het bestuur heeft daar geen invloed op, uiteraard staat deze prijs los van de hoofdsponsor en wordt er niet gekeken waar het desbetreffende bedrijf bankiert.

Genomineerden 2019

Parkstad Limburg Economy Award

De komende twee weken maken we de andere finalisten van de Economy Γ©n Talent Award bekend. Houdt onze pagina dus goed in de gaten!

Parkstad Limburg Talent Award

Trots stellen we aan u voor, onze eerste finalist van de Talent Award: Miss Poppy
Benieuwd wie ze is en wat ze doet? Kijk dan snel!

Parkstad Limburg Talent Award Nominee #1

Trots stellen we aan u voor, onze eerste finalist van de π™π™–π™‘π™šπ™£π™© π˜Όπ™¬π™–π™§π™™:Miss PoppysBenieuwd wie ze is en wat ze doet? Kijk dan snel!De komende twee weken maken we de andere finalisten van de Economy Γ©n Talent Award bekend. Houdt onze pagina dus goed in de gaten! Voor meer informatie over de Parkstad Limburg Economy en Talent Award ga je naar: www.economyaward.nl.

Geplaatst door Parkstad Limburg Economy Award op Donderdag 10 oktober 2019

Ook voor dit jaar zijn wij weer op zoek naar nieuwe kandidaten