Genomineerden

Genomineerden Rabo Economy Awards

Ieder jaar worden weer talloze succesvolle ondernemers aangemeld als kandidaat voor de Parkstad Limburg Economy Award & de Parkstad Limburg Talent Award. Zij worden door een onafhankelijke jury beoordeeld op hun bijdrage aan de economische ontwikkeling van regio Parkstad. Het selectieproces gebeurt zeer zorgvuldig. Vanuit een onafhankelijke nominatiecommissie wordt een speciale longlist aanbevolen aan het bestuur, het bestuur kort de longlist tijdens bestuursvergaderingen in tot een shortlist. De shortlist wordt vanuit het bestuur voorgedragen aan de jury waarna de jury in een geheime vergadering besluit welke ondernemers definitief genomineerd zullen worden. Het bestuur heeft daar geen invloed op, uiteraard staat deze prijs los van de hoofdsponsor en wordt er niet gekeken waar het desbetreffende bedrijf bankiert.

Genomineerden 2019

Parkstad Limburg Economy Award

Informeren, adviseren รฉn installeren van alles dat met verwarming, verkoeling en zonne energie te maken heeft.

Dit gaat over de eerste finalist van de Economy Award: Hesi

Finalist #1 Parkstad Limburg Economy Award

Informeren, adviseren รฉn installeren van alles dat met verwarming, verkoeling en zonne energie te maken heeft.Dit gaat over de eerste finalist van de ๐™€๐™˜๐™ค๐™ฃ๐™ค๐™ข๐™ฎ ๐˜ผ๐™ฌ๐™–๐™ง๐™™:HesiDe andere finalisten van de Economy รฉn Talent Award volgen later deze en volgende week.Houdt onze pagina dus goed in de gaten!Voor meer informatie over de Parkstad Limburg Economy Award ga je naar: www.economyaward.nl.

Geplaatst door Parkstad Limburg Economy Award op Maandag 14 oktober 2019

In 2005 alleen op een slaapkamer begonnen… Inmiddels zijn ze in hun eigen branche, een van de grootste ondernemingen in Nederland. Dit gaat over de tweede finalist van de Economy Award: Allekabels

Finalist #2 Alle Kabels, Parkstad Limburg Economy Awards

In 2005 alleen op een slaapkamer begonnen…Inmiddels zijn ze in hun eigen branche, een van de grootste ondernemingen in Nederland.En ze groeien doorโ€ฆ naar Zweden, om vandaar uit Scandinaviรซ te veroveren.Maar wie verovert er de ๐™€๐™˜๐™ค๐™ฃ๐™ค๐™ข๐™ฎ ๐˜ผ๐™ฌ๐™–๐™ง๐™™?Trots stellen wij aan jullie voor, de tweede en tevens laatste finalist:AllekabelsDonderdag onthullen we de laatste Talent Award finalist.Houdt onze pagina dus goed in de gaten!Voor meer informatie over de Parkstad Limburg Economy Award ga je naar: www.economyaward.nl.

Geplaatst door Parkstad Limburg Economy Award op Maandag 21 oktober 2019

Parkstad Limburg Talent Award

Trots stellen we aan u voor, onze eerste finalist van de Talent Award: Miss Poppy
Benieuwd wie ze is en wat ze doet? Kijk dan snel!

Parkstad Limburg Talent Award Nominee #1

Trots stellen we aan u voor, onze eerste finalist van de ๐™๐™–๐™ก๐™š๐™ฃ๐™ฉ ๐˜ผ๐™ฌ๐™–๐™ง๐™™:Miss PoppysBenieuwd wie ze is en wat ze doet? Kijk dan snel!De komende twee weken maken we de andere finalisten van de Economy รฉn Talent Award bekend. Houdt onze pagina dus goed in de gaten! Voor meer informatie over de Parkstad Limburg Economy en Talent Award ga je naar: www.economyaward.nl.

Geplaatst door Parkstad Limburg Economy Award op Donderdag 10 oktober 2019

Een perfecte balans tussen duurzaamheid, functionaliteit en design! Maak kennis met onze 2e finalist van de Talent Award: Meijs Motorman

Finalist #2 Parkstad Limburg Talent Award

Een perfecte balans tussen duurzaamheid, functionaliteit en design, dat maakt de volgende een waardig kandidaat.Nieuwsgierig?Maak kennis met onze tweede finalist van de ๐™๐™–๐™ก๐™š๐™ฃ๐™ฉ ๐˜ผ๐™ฌ๐™–๐™ง๐™™:MEIJS MotormanVolgende week volgen nog de laatste twee finalisten van de Economy รฉn Talent Award.Houdt onze pagina dus goed in de gaten!Voor meer informatie over de Parkstad Limburg Economy Award ga je naar: www.economyaward.nl.

Geplaatst door Parkstad Limburg Economy Award op Woensdag 16 oktober 2019

Seconden van opperste extase en niks in de Ardennen maar gewoon in de Leisure Dome in Kerkrade. Maak kennis met onze 3e finalist van de Talent Award: Adrenaline Xperience

Finalist #3 Adrenaline Xperience, Parkstad Limburg Talent Awards…

Seconden van opperste extase… en niks in de Ardennen maar gewoon hier in de Leisure Dome in Kerkrade.Vol gas schiet onze derde kandidaat de finale van de ๐™๐™–๐™ก๐™š๐™ฃ๐™ฉ ๐˜ผ๐™ฌ๐™–๐™ง๐™™ 2019 in.We hebben het hier over:Adrenaline XperienceKomende zaterdag is het zover, spannend!!Een spetterende gala avond, waarin de award winnaars bekend gemaakt worden en waarvan de opbrengst gaat naar het Toon Hermans Huis Parkstad.Voor meer informatie over de Parkstad Limburg Economy Award ga je naar: www.economyaward.nl.

Geplaatst door Parkstad Limburg Economy Award op Donderdag 24 oktober 2019

Ook voor dit jaar zijn wij weer op zoek naar nieuwe kandidaten