Nieuws

Winnaars 2018

Grausbouw winnaar Parkstad Limburg Economy Award 2018: De jury heeft als winnaar gekozen voor een sterke DGA, die erin is geslaagd om als ‘buitenstaander’ een bedrijf over te nemen en succesvol voor te zetten door het maken van nieuwe keuzes en ook door dingen niet meer te doen.

Batchforce winnaar Parkstad Limburg Talent Award: De jury heeft als winnaar gekozen voor een onderneming die als starter zich al een aantal malen opnieuw heeft uitgevonden, die oude markten en nieuwe oplossingen en technieken verbindt, die ‘ontzorgen’ in een industriële context nu al tot kunst heeft verheven en dat doet met een mooi en fanatiek team!

Genomineerden 2018 bekend

Inmiddels zijn de genomineerden voor de Parkstad Limburg Economy Award en de Parkstad Limburg Talent Award 2018 bekend gemaakt door de jury.

 

De komende weken ontvangen de genomineerden een uitnodiging van de jury.

 

Ieder jaar worden weer talloze succesvolle ondernemers aangemeld als kandidaat voor de Parkstad Limburg Economy Award & de Parkstad Limburg Talent Award. Zij worden door een onafhankelijke jury beoordeeld op hun bijdrage aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van regio Parkstad.

 

Het selectieproces gebeurt zeer zorgvuldig. Door het bestuur van de stichting wordt eerst een longlist samengesteld, deze wordt teruggebracht tot een shortlist en overgedragen aan een onafhankelijke jury. Het bestuur heeft daar dus geen verdere invloed op, uiteraard staat deze prijs ook verder los van de hoofdsponsor en wordt er niet gekeken waar het desbetreffende bedrijf bankiert.

PLEA foto

Rabobank blijft hoofdsponsor

Ook komende jaren zal Rabobank Parkstad Limburg weer intensief betrokken zijn bij de Dag van het MKB en het uitreiken van de ondernemersprijs. Deze prijs kent een tweetal categorieën; de Parkstad Limburg Economy Award powered by Rabobank voor bestaande ondernemers én de Parkstad Limburg Talent Award powered by Rabobank voor de aanmoediging van ondernemend talent.

 

De prijsuitreiking van het tweetal awards wordt in de programmering van de drukbezochte Dag van het MKB opgenomen. Hét ondernemerscongres dat jaarlijks georganiseerd wordt in samenwerking met meer dan 20 bedrijven en kennisinstellingen uit Limburg.

 

Ondanks het feit dat de benaming van de prijzen in een nieuw jasje is gestoken, wordt het concept van de Economy Award dit jaar voor maar liefst de vijftiende keer uitgereikt en de Talent Award voor de achtste keer.

04
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.