``Alleen al genomineerd worden voor de Economy Award of Talent Award is een groot compliment.``
null

Iedereen mag een ondernemer nomineren voor de Economy Award of Talent Award!

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is uit te leggen waarom jij vindt dat deze ondernemer kans moet maken op deze mooie award.

Twee awardsHet proces in stappenNomineren

Ticket Alert

Laat je e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte!

Twee awards, twee winnaars!

Parkstad Limburg Economy Award

  • Vestiging in Parkstad en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • Langer dan 5 jaar actief
  • In de afgelopen periode een gezonde ontwikkeling laten zien
  • Minimaal 5 medewerkers in dienst

Parkstad Limburg Talent Award

  • Vestiging in Parkstad en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • Tussen de 1 en 5 jaar actief
  • In de afgelopen periode een gezonde ontwikkeling laten zien
  • Minimaal 1 medewerker in dienst

Stappen in deze verkiezing

1 januari 2022 t/m 24 februari 2022
Iedereen kan een ondernemer nomineren via de website. Vul het formulier in en leg uit waarom jij vindt dat deze ondernemer kans moet maken op deze mooie award.

Voor 7 maart 2022
De genomineerde ondernemers worden bekend gemaakt op onze website, LinkedIn en Facebookpagina. Hierbij wordt reeds aangegeven in welke categorie; Economy of Talent Award.

7 maart t/m 31 maart 2022
Breng je stem uit op de ondernemer die volgens jou kans moet maken op deze mooie award. Stem via de website en deel op LinkedIn en/of Facebook dat jij je stem hebt uitgebracht.

4 april 2022
De ondernemers die in de top 10 Economy of Talent Award geëindigd zijn worden persoonlijk benaderd door het bestuur van de stichting PLEA. Daarna wordt de top 10 bekend gemaakt op onze website, LinkedIn en Facebookpagina.

11 april t/m 30 april
De top 10 levert een pitch aan bij de onafhankelijke jury. In deze pitch presenteert de ondernemer zijn/haar bedrijf en benoemt op welke wijze er een bijdrage geleverd wordt aan de economische bedrijvigheid en maatschappelijke uitdagingen van de regio Parkstad.

in de week van 16 mei 2022
De onafhankelijke jury heeft de pitches besproken en beoordeelt aan de hand van een aantal vooraf gestelde criteria (deze worden later gedeeld). Op basis hiervan wordt de top 3 bekend gemaakt op onze website, LinkedIn en Facebookpagina.

juni t/m september
In de maanden juni t/m september worden alle ondernemers die in de top 3 zijn geëindigd bezocht door de jury. Dit bezoek wordt vooraf aangekondigd (gepland) en er wordt uitgelegd wat de insteek is van dit bezoek. Daarna stelt de jury een eindbeoordeling/juryrapport op.

5 november 2022
Op zaterdag 5 november worden dé ondernemersprijzen van Parkstad uitgereikt tijdens een spetterend gala. Het gala vindt plaats in Hotel van der Valk in Heerlen.

De nominatieperiode is verstreken

Vanaf 7 maart kun je stemmen op jouw favoriete genomineerde!