``Alleen al genomineerd worden voor de Economy Award of Talent Award is een groot compliment.``
null

Wie gaan er vandoor met de Awards in 2024?

Op zaterdag 12 oktober vindt tijdens een spetterende gala avond, de uitreiking van de Talent & Economy Award 2024 plaats.

Wil jij dit feestje niet missen? Schrijf je dan alvast in voor een Ticket Alert.

Het proces in stappen

Ticket Alert

Laat je e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte!

Stappen in deze verkiezing

11 maart t/m 7 april 2024
Iedereen kan een ondernemer nomineren via de website. Vul het formulier in en leg uit waarom jij vindt dat deze ondernemer kans moet maken op deze mooie award.

In de week van 8 april 2024
De genomineerde ondernemers worden bekend gemaakt op onze website, LinkedIn en Facebookpagina. Hierbij wordt reeds aangegeven in welke categorie; Economy of Talent Award.

15 april t/m 28 april 2024
Breng je stem uit op de ondernemer die volgens jou kans moet maken op deze mooie award. Stem via de website en deel op LinkedIn en/of Facebook dat jij je stem hebt uitgebracht.

In de week van 29 april 2024
De ondernemers die in de top 10 Economy of Talent Award geëindigd zijn, worden persoonlijk benaderd door het bestuur van de Stichting PLEA. Daarna wordt de top 10 bekend gemaakt op onze website, LinkedIn en Facebookpagina.

1 mei t/m 31 mei 2024
De top 10 levert een pitch aan bij de onafhankelijke jury. In deze pitch presenteert de ondernemer zijn/haar bedrijf en benoemt op welke wijze er een bijdrage geleverd wordt aan de economische bedrijvigheid en maatschappelijke uitdagingen van de regio Parkstad.

Maandag 24 juni 2024
De onafhankelijke jury heeft de pitches besproken en beoordeelt aan de hand van een aantal vooraf gestelde criteria (deze worden later gedeeld). Op basis hiervan wordt de top 3 bekend gemaakt op onze website, LinkedIn en Facebookpagina.

September
In september worden alle ondernemers die in de top 3 zijn geëindigd bezocht door de jury. Dit bezoek wordt vooraf aangekondigd (gepland) en er wordt uitgelegd wat de insteek is van dit bezoek. Daarna stelt de jury een eindbeoordeling/juryrapport op.

Jurybezoeken Talent Award: Maandag 16 september

Jurybezoeken Economy Award: Maandag 23 september

Zaterdag 12 oktober 2024
Op zaterdag 12 oktober worden dé ondernemersprijzen van Parkstad uitgereikt tijdens een spetterend gala. Waar het gala plaatsvindt, houden wij nog heel éven als verrassing!

Nomineer jouw favoriet!

Van maandag 11 maart tot en met zondag 7 april kun je jouw favoriet nomineren.