``Alleen al genomineerd worden voor de Economy Award of Talent Award is een groot compliment.``
null
Twee awards, twee winnaars!

Dit zijn de vereisten voor deelname in elke categorie

Parkstad Limburg Economy Award

  • Vestiging in Parkstad en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • Langer dan 5 jaar actief
  • In de afgelopen periode een gezonde ontwikkeling laten zien
  • Minimaal 5 medewerkers in dienst

Parkstad Limburg Talent Award

  • Vestiging in Parkstad en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • Tussen de 1 en 5 jaar actief
  • In de afgelopen periode een gezonde ontwikkeling laten zien
  • Minimaal 1 medewerker in dienst

Stappen in deze verkiezing

17 april t/m 30 april 2023
Breng je stem uit op de ondernemer die volgens jou kans moet maken op deze mooie award. Stem via de website en deel op LinkedIn en/of Facebook dat jij je stem hebt uitgebracht.

1 mei 2023
De ondernemers die in de top 10 Economy of Talent Award geëindigd zijn, worden persoonlijk benaderd door het bestuur van de stichting PLEA. Daarna wordt de top 10 bekend gemaakt op onze website, LinkedIn en Facebookpagina.

1 mei t/m 21 mei 2023
De top 10 levert een pitch aan bij de onafhankelijke jury. In deze pitch presenteert de ondernemer zijn/haar bedrijf en benoemt op welke wijze er een bijdrage geleverd wordt aan de economische bedrijvigheid en maatschappelijke uitdagingen van de regio Parkstad.

In de week van 5 juni 2023
De onafhankelijke jury heeft de pitches besproken en beoordeeld aan de hand van een aantal vooraf gestelde criteria (deze worden later gedeeld). Op basis hiervan wordt de top 3 bekend gemaakt op onze website, LinkedIn en Facebookpagina.

September
In de maand september worden alle ondernemers die in de top 3 zijn geëindigd, bezocht door de jury. Dit bezoek wordt vooraf aangekondigd (gepland) en er wordt uitgelegd wat de insteek is van dit bezoek. Daarna stelt de jury een eindbeoordeling/juryrapport op.

7 oktober 2023
Op zaterdag 7 oktober 2023 worden dé ondernemersprijzen van Parkstad uitgereikt tijdens een spetterend gala. Het gala vindt plaats in Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen.